Fața ovală, top 5 ochelari care se potrivesc acestei forme a feței

Fața ovală, top 5 ochelari care se potrivesc acestei forme a feței. Descoperă în articolul de blog care sunt alegerile inspirate pentru tine.

Găsirea perechii potrivite de ochelari nu trebuie să se transforme într-o corvoadă. Cu informațiile necesare și sursele de aprovizionare potrivite, experiența se poate dovedi chiar foarte interesantă.

Ce ochelari poți alege pentru fața ovală

Ochelarii nu sunt adesea discutați ca parte a unui look de frumusețe, dar ar trebui să fie, în opinia mea. Acest lucru se datorează faptului că purtarea unei perechi de ochelari de vedere sau ochelari de soare e la fel de rapidă și ușoară ca aplicarea unui ruj puternic sau îmbrăcarea unei ținute atrăgătoare pentru a vă schimba stilul.

Fie că purtați ochelari de vedere în fiecare zi, doar la ocazii speciale, sau doar pentru puțină distracție suplimentară, ramele pe care le alegeți sunt importante.

Elemente precum forma ramei, culoarea și stilul au toate un rol în aspectul vostru general. În aceste condiții, este util să vă cunoașteți tipul de față.

Este important să aveți o idee generală despre ceea ce căutați. Astfel, procesul de cumpărare a perechii ideale poate deveni mult mai ușor. Este nevoie doar de puțină motivație. Aceasta este cea mai importantă parte.

Articolul anterior despre rame pentru fețe rotunde a atras după sine multe întrebări din partea internauților. Cititorii trimit întrebări precum “Pot ochelarii rotunzi să se potrivească fețelor ovale?” și “Ce ochelari se potrivesc formei feței ovale?”.

De asemenea, o mulțime de oameni confundă formele ovale ale feței cu una rotundă. Dacă și tu ai îndoieli similare, citește în continuare articolul de blog! Elimină orice dilemă care planează în jurul acestui subiect de interes pentru tot mai multe persoane.

Mai întâi, să vedem ce înseamnă mai exact fața ovală…

Cum știm dacă avem o formă ovală a feței

O față ovală se distinge prin pomeți mai înalți și puțin mai largi, care se îngustează ușor spre frunte și maxilar. Este cunoscută mai ales pentru că are trăsături echilibrate.

Printre cele mai faimoase vedete cu forma ovală a feței le putem include pe Kate Middleton, Rihanna și Beyonce.

Evitați ramele foarte subțiri sau cele cu caracteristici semnificative de design dacă fața voastră este ovală. Ambele îți pot prelungi forma feței într-un mod care se poate dovedi a fi inutil.

Rețineți că acestea sunt mai degrabă sugestii decât reglementări dure și rigide. Este crucial să porți accesorii care să te bucure și care să scoată în evidență toate trăsăturile tale speciale.

Ochelari pentru fața ovală

Când vine vorba despre selectarea unei perechi de ochelari cu prescripție medicală, ești norocos prin faptul că poți alege din aproape orice tip de ramă și toate vor arăta bine.

Majoritatea formelor de ochelari vor arăta bine pe fața ovală. Asigură-te că ochelarii pe care îi alegi nu vor interfera cu armonia naturală a caracteristicilor tale. Nu vrei să pari disproporționat/ă așa că evită să porți rame enorme.

1. Rame pătrate pentru perechea ta de ochelari

Formele pătrate ale ramelor sunt mai populare ca niciodată. Formele retro pătrate, atât pentru ochelarii de soare, cât și pentru variantele de vedere sau de citire au ajuns printre cele mai bine vândute articole de la renașterea modei din anii ’70.

Darcy este o formă populară pentru acest aspect. S-au realizat multe versiuni de acetat de acest tip într-o varietate de culori. Mai mult ca sigur veți putea găsi o ramă pătrată care vă place.

Acest stil este mai frecvent în rândul bărbaților, deși este popular și în rândul doamnelor.

2. Ochelari Cateye

Ramele de ochelari cateye de designer vin într-o varietate de forme și dimensiuni. În aceste condiții va trebui să vă îți seama care dintre ele este perfectă pentru tine.

Deși aceasta este o formă mai feminină, devine din ce în ce mai populară și în rândul bărbaților. Dacă ești o femeie ce caută un stil retro pentru rame, colecția “Adele” este un loc minunat pentru a începe.

Pentru o notă modernă, cadrele translucide precum Cheshire sunt perfecte. Există anumite stiluri mici care au fost populare în anii ’90 și care revin.

Sunt disponibile și rame mai mari pe modelul ochilor de pisică, populare în anii ’50.

3. Ochelari rotunzi pentru fața ovală

O mulțime de oameni se întreabă dacă ochelarii rotunzi se potrivesc formelor feței ovale. Raspunsul este da! Ramele circulare sunt un alt design incredibil de trendy în acest sezon.

Hale și Elton sunt două stiluri care se află în fruntea acestei tendințe. O tendință unisex care combină stilul geek chic cu moda mainstream pentru a crea un aspect unisex.

În multe magazine online ramele rotunde au fost grupate astfel încât să le poți vizualiza pe toate pe o singură pagină. Atât ochelarii de vedere, cât și ochelarii de soare sunt populari în acest stil.

4. Ochelari dreptunghiulari

Formele dreptunghiulare sunt o alegere populară pentru ochelari, deoarece sunt neutre în raport de gen. Majoritatea mărcilor prezintă o formă dreptunghiulară în portofoliul lor ca stil tradițional.

Puteți alege o culoare vibrantă, un model sau un stil neutru clasic în negru sau havana, în funcție de propriul tău stil. Unele dintre cele mai populare rame dreptunghiulare de ochelari includ și modelele “Lune”.

5. Ochelari Browline și Double-Bridge

Ochelarii Browline sunt o altă alegere sigură pentru persoanele care au fața ovală. Atât bărbații, cât și femeile arată grozav în ochelari cu o punte suplimentară.

Pentru tipul de față ovală, ochelarii cu un cadru metalic sau din plastic subțire sunt o alegere bună. Mai ales ținând cont de faptul că dimensiunea ochelarilor e aproximativ egală sau mai mare ca dimensiunea frunții sau a obrajilor.

Concluzie

Sperăm ca prin acest articol de blog oferit de medicaloptic.ro veți putea căuta și găsi acea ramă de ochelari care să fie potrivită pentru fața dvs. ovală. Intrați pe magazinul nostru online și descoperiți întreaga noastră gamă de ochelari de vedere și ochelari de soare.

Ești în căutarea unor servicii SEO pentru afacerea ta din mediul online? Consultă secțiunile de oferte advertoriale SEO și oferte link building pentru a afla cum te putem ajuta.

Nu în ultimul rând, poți intra în contact cu noi în cazul în care dorești mai multe informații sau suport pentru acele situații cărora nu reușești să le găsești rezolvare. Un membru al echipei va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.